Spennende restauranter i Oslo!

Der er mange spennende restauranter i Oslo. Hvilken restaurant skal du velge å besøke? Restaurantene kan vi dele inn i kategorier etter hvilken mat de serverer, hvilken innredning de har, hvor de ligger i byen osv. Vi vil her beskrive litt om hvordan restaurantene blir vurdert. Vi skal her skrive litt om Michelinguiden og restaurantguidene for Oslo. Hva med å besøke en sexy restaurant, en restaurant med flott design, den beste meksikanske restauranten, den hotteste restauranten eller en av de beste gourmetrestaurantene. Hva med spise i Oslo, på en kanonbra brasserie, på en Michelinrestaurant, på en barnevennlig restaurant, på byens beste biffrestaurant eller på en billige og bra restaurant. Der er også bortgjemte godbiter, burgerkonger og billige asiatiske restauranter. Hva med heller spise på byens beste tapas, byens beste sushi, byens beste utsikt eller byens beste vietnamesiske restaurant. Der er mang mange flere å velge i, et mangfold å velge i av spennende restauranter og konsepter i Oslo. Godt råd, sjekk ut restaurantguidene og Michelinguiden for Oslo!

Restauranter i Oslo med Michelin-stjerner i 2018

I Norge har vi fire restauranter med Michelin-stjerner og tre av de er å finne i Oslo. I Oslo finner du Michelin restauranten Maaemo med tre stjerner, og restauranten Statholdergaarden og Kontrast med en stjerne hver. Det å få stjerner er den beste anerkjennelsen en kan få, og det gir høy status innen restaurantbransjen. Disse stjernene får de etter at anonyme inspektører sendes ut til restauranten for å bedømme kvaliteten og smaken på maten, hvordan personalets opptreden og kunnskaper er. Michelinstjernene hjelper restauranten til å bli enda bedre, og å få maks ut av matprisene sine. Det er også veldig viktig for rekrutteringen av flinke folk til kjøkkenet. En stjerne i utlandet betyr mye mer for inntjeningen enn det får i Norge. I Norge har vi ikke kultur av å lese Michelin-guider, og det gjør at anmeldelser i norske aviser er like viktig for norske restauranter. De fleste restauranter er med på å skape møter mellom ung og gammel kokkekunst. Ønsker du en spennende og unik opplevelse, besøk en Michelin-stjerne restaurant i Oslo!

Restaurantguider for Oslo

Skal du ut og spise i Oslo kan du sjekke restaurantguiden for Oslo. På netter florerer det av guider, og alle restaurantene har egne nettsider. Er du også på utkikk etter karnevalsutstyr, bartilbehør, festartikler, gadgets osv., kan du finne masse på partyking.no. Restaurantguiden fra Oslo by anbefaler deg å utforske Osloby-redaksjonens favorittlister, nye restauranter du må vite om, om norske favoritter osv. De har samlet alt og laget lister om alt fra eksklusive opplevelser til godt gjemte billigperler i hovedstaden. Du får også restauranter “sist anbefalt av leser”. Restaurantguiden Smak er en annen guide hvor du finner anmeldelser av restauranter, samt søketjenester osv. Tripadvisor har også guide for beste spisesteder i Oslo. Spisekartet er en uavhengig guide til Oslos restaurantjungel. Skal du finne spennende restauranter i Oslo er det nok av gode forslag du kan prøve ut. Ikke lett å velge i mylderet av spennende restauranter, men når du har restaurantguidene blir ikke det noe problem. Restaurantguidene er der for deg!