Starte en restaurant

 

Hvis man ikke ønsker å kjøpe seg en restaurant bør man starte en. Man må ha et godt konsept, som kan være lettere å starte selv enn å kjøpe. Man bør se seg godt rundt for å sjekke om noen gjør akkurat det samme som en selv. Det er viktig at man stikker seg ut og at folk legger merke til en. Det er ikke lett å vinne konkurransen i et beintøft marked.

Man må ha penger. Det koster å starte en restaurant da det må betales leie, ansatte og annet mange uker før det første kunden kommer. Man må også ha mange forskjellige tillatelser. Man må kunne selge alkohol og man må kunne selge sprit. Det skal bli lettere å starte restaurant men det lar seg nok vente på seg. Uansett hva man starter er det vanskelig. Man må ha flinke folk med seg på laget slik at man ikke gjør klassiske feil som gjør at man ikke får noe kunder. Man må også selge seg. Så man må reklamere for seg. Det må gjøres godt. Da er det bare å komme seg på sosiale medier. En billig start.