150 års erfaring for din restaurant
Menyen er svært viktig på en restaurant. Noen steder går best med en oversiktlig meny med hamburgere, mens andre restauranter må ha litt fra alle kjøkken. Hva man skal gå for finner man best ut ved å foreta en målgruppe undersøkelse.
Noe vi i Norge likevel vet er at vi elsker italiensk mat. Alt man finner hos barilla.com gir oss vann i munnen. Ikke bare fordi det er godt, men også fordi det er sunt. Som chef på en restaurant er man likevel nødt til å gå gjennom oppskriftene for å finne en slags rød tråd.
Grønn pesto er den røde tråden
Pesto er et av favoritt produktene fra Barilla. Den deilige sausen består av det som definerer det italienske kjøkkenet. Den består av:
- Nytrukken olivenolje
- Tørket Basilikum
- Fedd av hvitløk
- Rensa pinjekjerner
- Parmesan og pecorino
Alt dette knuses i en mørtel til det hele blir en deilig saus. Pestoen fins også som rød saus, og her er noen alternativer:
- Arrabbiata
- Basilico
- Bolognese
- Classico
- Aglio e Erba
Få inspirasjon fra Barilla
GJør sausene til din identitet når du skal finne den røde tråden i din restaurant. Det vil ikke bare hjelpe deg, det vil også gi gjestene et innhold de vil elske. De vil komme igjen og igjen. Men om du ikke har tilgang på ekte pecorino-ost, hva kan du gjøre?
Norsk ost leverer på høyt nivå. Vi har en spennende utvikling av oster, og selv nordmenn vinner priser utenlands for sine ystede produkter.
Pestoen oppstod for tusenvis av år siden, men har blitt fornyet og forbedret gjennom tidene. Barilla er en av de som tatt opp arven på dette nydelige tilbehøret som passer i utrolig mange retter. De kan gi deg mer inspirasjon for hvordan du lager menyer for dine gjester på restauranten. Ingrediensene er rimelige og lett tilgjengelige, så hva venter du på?