Lag restaurantfølelsen hjemme med tapet

Nå i korona-tiden er det ikke lett å gå ut og spise. Er du en av dem som savner å spise på restaurant, eller oppdage en av hovedstadens nye restauranter? Fortvil ikke, med små grep kan du skape restaurantfølelsen hjemme. Vi anbefaler at du starter med en kul tapet på veggen.

Du kan enkelt sjekke ut utvalget hos Familietapeter.no, der finner du massevis av tapet med kule mønster, som kommer til å falle i smak hos hele familien.

Tapet er i vinden

For noen år siden skulle alle restaurantene være minimalistiske, men flere og flere restauranter bruker nå tapet på veggene. Hvis du innreder spisestuen din med en tapet vil du kunne gjenskape den samme følelsen hjemme.

Den splitter nye restauranten Frenchie har for eksempel en knallrød tapet på veggene, og flere nye restauranter vil nok også hoppe på trenden i tiden som kommer. For selv om vi preges av koronapandemien, har det dukket opp mange nye restauranter rundt omkring i Oslo.

Trenger du inspirasjon til spisestuen?

Hvis du trenger inspirasjon, og er litt usikker på hva slags tapet du skal velge, anbefaler vi at du søker inspirasjon på nett. Følg gjerne favorittrestaurantene dine på Instagram, eller lag et søk på Pinterest – og følg med på de siste trendene der. Det er mye inspirasjon å hente i disse sosiale mediene, og når du er ferdig med spisestuen din, kan du også dele bildene dine – slik at du kan inspirere andre. Det er gøy å se likerklikkene flomme inn når man har brukt tid og krefter på å pusse opp.

Da gjenstår det bare å ønske deg lykke til. Vi håper du finner drømmetapeten, og klarer å gjenskape den gode restaurantfølelsen hjemme hos deg selv!