Hvordan få det fint i restauranten?

Du har nettopp satt i gang en drøm om egen restaurant. Menyen er sikret og ingrediensene er kjøpt inn. Lokalet er lyst og har en rustikk innredning. Men likevel er det liksom noe som mangler. Møbler og interiør koster en del og du har alt nok med å få de første kundene til å bestille retter ved bordet.

Noen fyller restauranten sin med masse detaljer. For mange kan det bli for mye uten at de helt kan sette fingeren på det selv. Andre synes kanskje man bommer på ting som fargesetting, materialvalg også videre. Man bør tenke over dette når man skal få det fint i restauranten.

Har du en liten bedrift

Man trenger ikke bare svart belte i regnskap for å komme i gang. Man trenger gjerne et varemerke eller en kul logo. Men det er først og fremst maten og kundeservicen som gjelder. Når denne er god er det kanskje andre ting du vil fokusere på. Inne på kjøkkenet har du dedikerte ansatte som jobber iherdig, men i restauranten ser det litt glissent ut.

Gi et godt førsteinntrykk ved å bestille utendørstepper til inngangspartiet. De fullfører inntrykket og ønsker alle velkommen. Øk fortjenesten med å lage en koselig atmosfære inne. Det er taklys som kan reguleres til ulike deler av døgnet, tepper som skaper enhet og interiør som vekker appetitten.

Har du en liten bedrift vil du kanskje ikke betale for mye. Men handler du inn på nettbutikken slipper du fraktkostnader og forringende ledd. Men du bør også sjekke ut om det fins rimelige møbler på Finn. Denne plattformen har mye spennende interiør og møblement for restauranter også. Kvalitet er viktig og derfor kan man få flotte merkevarer til redusert pris.

Fokuser på helhetsinntrykket

Man må ikke overøse restauranten med inntrykk. Finn et tema som passer for din restaurant. Selv om du er tyrkisk og kjører en meny med italienske retter, så er det sistnevnte inntrykk man bør formidle. En norske restauranteier vil kanskje forsøke å skape engasjement med tradisjonelle effekter, noe som kan gå igjen i pynt og dekorasjon. Man skal ikke ta bort fokuset fra maten, og derfor må man nedtone alle inntrykkene endel.

Liker man å leke med effektene, kan man legge inn hint i interiøret. Det kan være fargesetting eller tematisk fokus. Når restauranten er full vet du at du har lykkes med interiøret også. Det fins vel ingen bedre følelse enn dette når man driver en iten bedrift for seg selv.