Restauranter i Bergen

Har du tenkt å ta deg en tur til Bergen snart? Da bør du lese videre, for her kommer alle de beste tipsene til turen!

Prøv norsk mat

Er du interessert i tradisjonsrik, norsk mat så bør du ta deg turen til Bryggeloftet og Stuene. Her finner du alt fra fiskesuppe til reinsdyrfilet. Du kan også ta deg turen til Pingvinen, der de hver torsdag serverer komle! De er også flinke på å servere andre gode norske retter i forbindelse med høytider og lignende.

Vegetarisk mat

Er du mer på den vegetariske siden så anbefaler vi deg å ta deg en tur på Kafé Spesial eller kanskje du heller er litt mer fysen på Pygmalion? De har begge et utvalg du kommer til å elske, det er vi sikre på. Er du veganer så kan du ta deg turen på Vegan Vacation, de har også et utrolig utvalg.

Det kan også være du finner noen rabattkoder https://www.nettavisen.no/rabattkode/ som du kan bruke på disse restaurantene!

Mat på farten

Hvis du bare er på en dagstur i Bergen kan vi anbefale deg å ta turen innom Fisketorget. Her kan du finne en rekke spennende og utrolig ferske retter som har god fisk i seg. Kanskje du vil ha et smørbrød eller kanskje du vil ha dagsfersk sushi? Dette er et sted vi anbefaler uansett.

Asiatisk mat

Det finnes enormt mye asiatisk mat i Bergen, med de vi tenker at vi skal anbefale deg er Arti Indisk og NawabS. De driver med indisk og pakistansk mat, så her er det bare å ta seg turen og kose seg. Det finnes også en rekke japanske restauranter, blant annet Sabrura, men du har også den populære koreanske restauranten Kogi.

Det som er sikkert er at du finner et stort og godt utvalg i Bergen. Du vil finne alt mellom himmel og jord! Det finnes jo selvsagt også en rekke kjeder og kebabsjapper du kan benytte deg av, men dette er det vi anbefaler!